Politika

Čubrilović: Banjaluka prepoznatljiva evropska destinacija

BANJALUKA – Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je danas gradonačelniku Banjaluke Igoru Radojičiću i predsjedniku Skupštine grada Zoranu Taliću 22. april – Dan grada sa željom da nastave intenzivan razvoj grada koji je postao prepoznatljiva evropska destinacija.

Čubrilović je u čestitki Radojičiću, njegovim saradnicima, odbornicima u Skupštini grada i svim građanima Banjaluke, izrazio uvjerenje da će uprava grada i dalje raditi na dobrobit Banjalučana.

Loading...

On je istakao da je Banjaluka jedna od najuspješnijih i najfunkcionalnijih lokalnih zajednica u Republici Srpskoj i dobar primjer upravljanja resursima, privrednim i drugim raspoloživim potencijalima.

Čubrilović je naveo da je zajednički cilj svima dalja izgradnja grada kao modernog administrativnog, privrednog, univerzitetskog, kulturnog i turističkog centra Republike Srpske, saopšteno je iz kabineta predsjednika Narodne skupštine Srpske.

“Vjerujem da ćemo zajedničkim djelovanjem i naporima u narednom periodu ostvariti još zapaženije rezultate u Banjaluci, gradu sa značajnim razvojnim mogućnostima i na taj način doprinijeti boljoj budućnosti Republike Srpske”, naveo je Čubrilović.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!