Sport

Fudbaler zatekao ženu s ljubavnikom, napravio haos pa završio u pritvoru

U velikim problemima se našao bivši engleski reprezentativac Daren Bent (35), koji je završio u pritvoru nakon što se verbalno i fizički sukobio sa suprugom Kirsti Meklaren.

Dobio je anonimni poziv da je njegova supruga s izvjesnim muškarcem u kući, odmah je otišao tamo i zatekao automobil ženinog ljubavnika ispred.

Pričekao je da ljubavnik ode, a zatim je poput furije upao u kuću. Dreka, vika i tuča rezultirali su uništenim vjenčanim prstenom vrijednim pola miliona funti i skupocjenim odijelom fudbalera.

Policija je došla na mjesto događaja, a Bent je priveden te kratko zadržan u pritvoru. Nakon ispitivanja je pušten da se brani sa slobode.

Daren i Kirsti u braku su od 2013. godine, ali brak im je u velikoj krizi od 2018. godine kada su počele međusobne optužbe za varanje. Kirsti se za Valentinovo sukobila s Pejdž Harison (25), ženom s kojom se Bent navodno viđao.

Bent je bez kluba od 2018. kada mu je istekao ugovor s engleskim drugoligašem Derbijem.

(24sata.hr)

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!