Politika

Ministar Malešević sa roditeljima: Ubrzati povratak učenika iz Italije

Roditelji učenika trećih razreda Ekonomske škole u Banjaluci sastali su se danas sa ministrom prosvjete i kulture Republike Srpske Danetom Maleševićem, te su zatražili pomoć ovog Ministarstva kako bi se ubrzao povratak djece iz Italije čiji se autobus juče zapalio.

Malešević je obećao da će učiniti sve u okviru svoje nadležnosti da se djeca što prije bezbjedno vrate kući. On je istakao da je obaveza direktora škole i agencije da omoguće učenicima koji žele da prekinu ekskurziju da se bezbjedno vrate kući.

Loading...

Ministarstvo prosvjete i kulture je u stalnom kontaktu sa direktorom Ekonomske škole i Konzulatom BiH u Italiji kako bi se ubrzale procedure i učenici što prije dobili privremene pasoše.

Podsjećamo da su učenici trećih razreda Ekonomske škole na ekskurziji u Italiji, gdje je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je izgorio autobus kojim su putovali, kao i njihove lične stvari, uključujući i putne isprave.

(Nezavisne novine)

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!