Banjaluka

“ZA NJIH ZAKON I PRAVILA NE POSTOJE” Ovako se u Banjaluci BAHATE VOZAČI javnih službi (FOTO)

Foto: Policija zaustavlja/screenshot Facebook

Loading...

Naši vozači su često nemarni u saobraćaju, a jedno od “omiljenih” prekršaja dok krstare gradom su im parkiranje po trotoarima i zelenim površinama.

Na Fejsbuk stranici Policija zaustavlja-Banjaluka objavljene su fotografije koje svjedoče saobraćajnoj nekulturi, a porazno je što su u nedozvoljenim situacijama uslikani čak i automobili javnih službi.

“Za njih zakon i pravila ne postoje”, komentar je na potez radnika Poreske uprave, čiji je automobil uslikan parkiran na ulici.

Gradska inspekcija parkirala je nedavno službeno vozilo na trotoaru kod pijace, a neki od komenatar građana su i da “možda nemaju novca za parking”.

Građani nisu poštedjeli ni policiju, uslikali su policijsko vozilo kako pretiče preko pune linije.

Pored držanih službenika, tu su još zgode i nezgode “običnih” vozača, kojima uopšte nije strano da automobil ostave bukvalno gdje stignu.

A, za kraj fotografija, kako su je nazvali “Poluteška kategorija”.

Administratori ove grupe i ranije su poručivali da objavljivanjem ovakvih fotografija pokušavaju uticati na svijest vozača, da se ne ponašaju bahato na ulicama i parkinzima.

Izvor

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!