Magazin

Dnevni horoskop za 23. april 2019. godine: Lavovi očekuju važne vijesti, Vage hvale šefovi, Strijelcima stižu lijepe vijesti…

Saznajte astro prognozu za utorak 23. april 2019. godine:

OVAN
POSAO: Vaša želja za napretkom postaje sve veća i trenutno radno mjesto je premalo za vas. Ako ne dođe do unapređenja razmišljate o novom poslu.
LJUBAV: Iako su emocije prema partneru jake, vi to ne pokazujete onoliko često koliko on misli da treba, zbog čega se plaši da će vas izgubiti.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa vidom.

Loading...

BIK
POSAO: Danas ste naročito umorni i bezvoljni. Ne obraćate pažnju ni na kritike koje dobijate. Prosto vam je sve svejedno.
LJUBAV: Došli ste do situacije u kojoj samo iskren razgovor o prošlosti i budućnosti, problemima i emocijama može da spasi vašu vezu.
ZDRAVLJE: Sinusi su vam osjetljivi danas.

BLIZANCI
POSAO: Zabrinuti ste za svoje finansijsko stanje i budućnost koja vas čeka na trenutnom poslu i razmatrate sve moguće opcije dodatne zarade.
LJUBAV: Iako vam se činilo da ste ušli u neku drugačiju i posebnu vezu, osjećate se sve više usamljeno pored svog partnera. Trebalo bi da mu to kažete.
ZDRAVLJE: Provjerite štitnu žljezdu.

RAK
POSAO: Danas je moguće da će vas nešto što uopšte nije do vas spriječiti da ostvarite svoje ciljeve. Možda je bolje da rješavanje bitnih pitanja ostavite za drugi put.
LJUBAV: Čini vam se kao da se sve raspada ali je to samo vaše preuveličavanje stvarnih problema. Pokušajte da se ohladite i razmislite malo bolje o svemu.
ZDRAVLJE: Preporučuje vam se više sna.

LAV
POSAO: Čekate neke važne vijesti zbog čega ste napeti i dekoncentrisani. Moguće je da će danas doći do odlaganja po tom pitanju.
LJUBAV: Iako sami nećete ništa pokrenuti na tom polju, moguće je da ćete imati zanimljiv dan pun neočekivanih dešavanja u vezi ljubavi.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa nesanicom su mogući.

DJEVICA
POSAO: Ostvarili ste veliki uspjeh za koji ste se dosta i žrtvovali pa se sada pitate da li je bilo vrijedno.
LJUBAV: Radujete se početku nove veze i dosta ste euforični. Sreću vam kvare jedino loši komentari prijatelja vezanih za vašeg novog partnera.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog napetosti.

VAGA
POSAO: Svjesni ste da je situacija teška i da svaki uspjeh zahtijeva mnogo rada. Vaša vrijednost se dopada šefovima, a saradnici vam na tome pomalo zavide.
LJUBAV: Iako niste spremni da to sebi priznate vaše emocije prema partneru se polako gase. Trudite se da on to ne primjeti.
ZDRAVLJE: Nemate veće probleme.

ŠKORPIJA
POSAO: Iz dosadašnjeg iskustva ste naučili da je bolje da pokušate da se prilagodite poslovnom okruženju sebi nego da se vi uklapate u njega.
LJUBAV: Moguće je da ste zaokupljeni velikom emotivnom dilemom između dvije osobe koje su istovremeno jako zaokupile vašu pažnju.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa cirkulacijom.

STRIJELAC
POSAO: Oslobodili ste se svega što je kočilo vaš uspjeh u prošlosti i sad idete samo naprijed. Čekaju vas neke lijepe vijesti.
LJUBAV: Vi i vaš partner imate naoko idealan odnos koji je moguć samo zato što ste oboje jedno drugom prešutili neke stvari.
ZDRAVLJE: Nema nikakvih problema!

JARAC
POSAO: Današnji dan je dobro prikazan po pitanju sklapanja novih poslovnih poznanstava i saradnji.
LJUBAV: Voljena osoba vam je toliko strastveno privržena da se osjećate i malo ugušeno time koliko god da vam laska.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa hormonima.

VODOLIJA
POSAO: Pred sobom imate dosta mogućnosti za uspjeh koje možda ne vidite potpuno. Ako naučite da ne potcjenjujete sebe, možete dosta da izvučete iz ovog perioda.
LJUBAV: Ne očekuju vas nikakva nova dešavanja na ovom polju. Situacija sa partnerom je krajnje stabilna.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom.

RIBE
POSAO: Pred svim osobama rođenim u ovom znaku koje se bave nečim vezanim za trgovinu stoji jako pozitivan period.
LJUBAV: Danas i bez truda skrećete pažnju na sebe. Mnoge osobe koje do sada nisu obraćale pažnju na vas će primjetiti koliko ste privlačni.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate i nemate probleme.

 

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!