Region

Šešelj poslao urnu Sergeju Trifunoviću

Predsjednik SRS Vojislav Šešelj napisao je na Tviteru da je poslao vođi PSG Sergeju Trifunoviću urnu u kakvoj je sahranjen prah Mire Marković.

“U cik zore Sergeju Trifunoviću sam poslao urnu u kakvoj je sahranjen prah Mire Marković, sa sljedećim pisamcetom: “Dragi Sergej, šaljem ti ovu saksiju da je dobro osmotriš. Možda ćemo uspeti da te u nju uguramo i bez spaljivanja. Izbušićemo rupicu da možeš da dišeš. Može i šaka crva u nju?”

Loading...

Šešelj je objasnio zašto je napisao takav tvit o Trifunoviću. 

“Svašta je taj Trifunović uradio, i prema meni i prema srpstvu uopšte. Sjetite se kad je Željko Mitrović unio majmuna u “Zadrugu”, on je rekao da je unio mene. Zatim se rugao smrti Mire Marković, e sad je njemu stigla saksija, pa nek se nabije u nju, mogao bi da stane ako se malo sabije”, kaže Šešelj.

Na pitanje da li to Trifunović treba da shvati kao prijetnju, Šešelj odgovara:

“Šta mene briga kako će to da shvati. Kad već može da se roka drogom i da se predozira. Šta je tražio, to je i dobio. A ta rupa na saksiji nije samo da bi disao on, nego i da crvi mogu da dišu”, izjavio je predsednik SRS.  



Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!