Svijet

Pas nasmrt izgrizao dječaka, vlasnica pobjegla

Sejdi Toterdel (28) uhapšena je nakon što je njen buldog ubio devetogodišnjeg dječaka u jednom parku u gradu Plimutu u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Ova dama, inače tehničar za pedikir, koja ima svoj salon, porodična je prijateljica žrtve.

Ona je uhapšena na jednoj željezničkoj stanici, a policija je pokrenula istragu protiv nje.

Dječaka je pas napao dok je on sa njim bio sam u kamp prikolici, rano ujutro u subotu, dok se njegova majka nalazila u susjednoj prikolici, piše “Mirror”, a prenosi “Telegraf.rs”.

Pas je star 7 godina, a iako se na društvenim mrežama pojavila informacija da je već četiri puta napadao, vlasnica je nakon napada ostala zbunjena, ispričala je njena majka.

“Sejdi nije dobro. Ja sam njena majka… Ovo je samo jedna tragedija. Još je sve svježe i još prolazimo kroz sve što se dogodilo. To je zaista veoma tužno”, ispričala je majka osumnjičene za “Miror”.

Tijelo dječaka je poslije incidenta pronađeno bez znakova života. Turiste koji su bili u parku probudio je vrisak majke stradalog dječaka, a onda su mogli da vide jezivu scenu krvavog psa koji se šeta ispred prikolica.

Vlasnica psa kazala je da je bila žrtva porodičnog nasilja, nakon čega joj je prijateljica pomogla da pobjegne i platila joj kartu za voz i tako je, vjerovatno, pobjegla sa mjesta.

Nakon ovog incidentan njen pas je zaplijenjen.

Otac stradalog mališana pisao je srcecepajuće objave na Facebooku.

Kako je naveo, ovo nije smjelo da se dogodi, a “cijeli njegov život razbio se u paramparčad”.

“Tata je izgubljen bez tebe, mali čovječe. Zaista ne znam kako ću da nastavim da živim bez tebe”.

“Ti si cijeli moj život, a sada si otišao”.

“Lijepo spavaj moj dragi dječače, moj najbolji prijatelju, moje sve”, pisao je između ostalog otac tragično nastradalog dječaka.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!