Hronika

Banjalučanina udarilo vozilo na pješačkom prelazu

BANJALUKA – Šezdesetdevetogodišnji Simo D. iz Banjaluke povrijeđen je jutros u ovom gradu kada ga je na pješačkom prelazu, u Bulevaru cara Dušana, udario citroen, saznaju “Nezavisne” nezvanično.

Vozilom je, po našim saznanjima, upravljao Josip B. (68) iz Dvora. Nezgoda se, kako nam je potvrdila Marija Markanović, portparol PU Banjaluka, dogodila oko 7.45 časova.

Loading...

“Izvršen je uviđaj, te obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, navela je Markanovićeva, te dodala da je u toku rad na utvrđivanju odgovornosti učesnika.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra RS za “Nezavisne” su rekli da je pacijent na opservaciji u Dnevnoj bolnici u Urgentnom centru UKC RS. 

“Prema riječima dr Slavice Zeljković, pacijent je za sad stabilnog zdravstvenog stanja, a dodatna dijagnostika je u toku. Planirano je da se pacijent hospitalizuje u Službu za neurohirurgiju radi praćenja zdravstvenog stanja”, naveli su iz UKC RS.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!