Sport

Borac m:tel lako sa Slavijom iz Istočnog Sarajeva

Kombinovani tim Borca m:tel, sastavljen od njamlađih igrača prvog tima, ubjedljivo i lako je večeras u dvorani “Borik”, u okviru Premijer lige BiH, savladao ekipu Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Zaista je milina bilo gledati mlade banjalučke rukometaše koji su u svaki duel ušli sa maksimalnim žarom i zasluženo slavili, 29:20.

Loading...

Do prve prednosti od dva gola domaći su došli u 10. minutu, kada je Daničič iz kontra napada postigao dol za 5:3. Nakon tri minute, igrači Slavije su uspjeli izjednačiti, 6:6.

Uzvratio je Mijatović sa dva brza gola i “crveno-plavi” u 18. minutu ponovo vode, 8:6. Do kraja poluvremena, u kojem je Slađan Subotić odbranio dva sedmerca, izabranici Mirka Mikića uvećali su prednost i na odmor otišli sa tri gola viška, 13:10.

U drugom dijelu vidjeli smo poptunu dominaciju Banjalučana.

Iz minuta u minut uvećavali su prednost. U 38. minutu prvi put došli su do plus šest, 18:12, a minut kasnije najmlađi u današnjem sastavu Borca m:tel, talentovani Luka Knežević postiže prvi gol i diže prednost svoje ekipe na 19:12. Rastrčana je večeras bila Borčeva “mladost”. Snažno i pokretljivo u odbrani, raznovrsno u napadu, na zadovoljstvo malobrojne banjalučke publike.

Na kraju, zaslužena pobjeda i ono što je još važnije, sve više “golobradih” rukometaša ozbiljno se nameće Mirku Mikiću za finiš sezone, ali i za narednu.

Prvi strijelac u redovima domaćih bio je Vladan Đurđević sa sedam, talentovani Luka Knežević dao je pet golova, a Slađan Subotić skupio je 12 odbrana.

Na drugoj strani, Vukadin i Hrbat postigli su po četiri pogotka.

Rukometaše Borca m:tel u srijedu čeka finale Kupa BiH. Prvu utakmicu igraju sa Izviđačem u Ljubuškom, a revanš je sedam dana kasnije u Banjaluci.

Uz to, čestitamo rukometašicama Borca koje su potvrdile dominantu ulogu u ligi Republike Srpske, jer su prije naše utakmice ubjedljivo savladale ekipu Radnika, 33:15. Vjerujemo da ih od sljedeće sezone gledamo u Premijer ligi BiH, gdje im je i mjesto.

Večeras igraju i košarkaši Borca, kojima želimo mnogo sreće, pa da Banja Luka slavi trostruku pobjedu “crveno-plave” porodice.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!