Privreda

Švajcarci kupili hotel Bistrica

Kompanija “Batagon International” iz Švajcarske novi je vlasnik hotela Bistrica na Jahorini kojeg su kupili za 5.985.900 KM a što je bila i početna cijena.

Ponuđač je ispunio sve uslove utvrđene Odlukom o načinu i uslovima javne nabavke prodaje nepokretnosti u svojini akcionarskog društva Olimpisjki centar Jahorina Pale”, saopšteno je iz OC Jahorina.

Loading...

Dejan Ljevnaić, direktor centra kaže kako je hotel bio u nezavidnoj poziciji sa veoma lošom perspektivom ali da su infrastrukturni radovi na planini i skijalištu doveli do velikog interesovanja investitora za ulaganje na Jahorini.

“Sada je došao novi investitor koji u planu ima ulaganje i čiji će dolazak rezultirati interesovanjem i privlačenjem novih posjetilaca i novih investitora, ali ono što je još važnije uposliće nove zaposlene i lokalna preduzeća, što predstavlja veliku šansu za Jahorinu i Republiku Srpsku uopšte“, rekao je on.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!