Banjaluka

Dobar tempo u izgradnji ambulante na Petrićevcu

Gradnja objekta ambulante porodične medicine na Petrićevcu, u okviru investicionog ciklusa „Banja Luka se gradi“, odvija se predviđenom dinamikom, a do sada je izlivena temeljna ploča i dio prve etaže.

-Radovi teku predviđenom dinamikom, ali su ovih dana usporeni zbog praznika i kiše – ističe načelnik Odjeljenja za komunalne poslove, Petar Bilčar.

Izgradnja ambulnate porodične medicine predstavlja prvu fazu realizacije planiranog tronamjenskog objekata u koji će, tokom druge i treće faze, biti smješteni vrtić i prostorije mjesne zajednice.

– Ambulanta, vrtić i mjesna zajednica nalaziće se pod jednim krovom, a funkcionalno će biti razdvojeni i nezavisni, odnosno svaki sa izdvojenim ulazom i pripadajućim prostorom – dodao je načelnik Bilčar.

On je podsjetio da Grad Banja Luka finansira izgradnju ambulante porodične medicine, dok će preostali iznos za vrtić i objekat mjesne zajednice obezbjediti Republika Srbija.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!