Region

Gračanica: Opljačkana porodica Petrović

GRAČANICA – U Gračanici je sinoć opljačkana kuća Stojana Petrovića. Nepoznati počinioci su u kuću Petrovića upali kroz prozor i odnijeli 700 evra i zlato u vrijednosti od oko 450 evra, javlja RTV Gračanica.

Članovi porodice su rekli da sve učestalije pljačke plaše i zabrinjavaju sve mještane u opštini Gračanica i da se ovakvim događajima mora stati na kraj.

Loading...

“Pri povratku kući zatekli smo razbijeno staklo na prozoru od spavaće sobe, otvoren ormar, pobacane kutije od nakita, a onda smo ustanovili da je nestao novac i zlatni nakit. Pozvali smo policiju, došli su i izvršili uviđaj. Uplašeni smo i istraumirani, nerijetko ostavljamo kuću zaključanu, i poslije ovoga, pitamo se šta bi još moglo da se desi”,rekao je Stojan Petrović.

Porodicu Petrović je poslije policijskog uviđaja posjetio i predsjednik opštine Gračanica Srđan Popović.

“Ovo je još jedna u nizu pljački, i nažalost i u ovim prazničnim danima mještani nemaju mira. Insistiraću da već sutra održimo sastanak sa predstavnicima Kfora i policije, jer ovo mora da prestane. Ovo je već treća pljačka, niko od mještana naše oštine ne smije da bude šikaniran, smatram da policija mora i preventivno da djeluje, a na nama je takođe da insistiramo da institucije koje se bave bezbejdnošću rade svoj posao”, rekao je Popović.

(RTS)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!