Banjaluka

Banjalučki piknik u parku “Mladen Stojanović” uz muziku, igru i slasne zalogaje

U parku “Mladen Stojanović”,danas (nedjelja), sa početkom u 11 časova, biće organizovan drugi banjalučki piknik, a da bi druženje proteklo u što boljoj atmosferi izletnici će moći da uživaju u laganoj muzici, slasnim zalogajima i piću.

Riječ je o nastavku projekta kompanije “Krajina klas” u saradnji sa Rekreativnom zonom Banjaluka. Frizbi, reketi, lopte, knjige, društvene igre samo su neki od rekvizita koji će izletnicima svih generacija poslužiti za odmor i zabavu.

Loading...

– Sportsko druženje, promocija zdravog života, porodičnih vrijednosti i prijateljstva uz vraćanje prirodi cilj je ovog projekta – kazao je Goran Pivašević iz Rekreativne zone.

Takođe, biće organizovana zabavna nagradna sportska takmičenja, ali i za sve izletnike obezbijeđeni ukusni sendviči od “zlatiborac” sendvič salame, “Manjini” kroasani, domaće “vitalija” mlijeko i jogurti, “minea” kafa, te voda i sokovi kompanije “Vitinka”.

(Glas Srpske)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!