Politika

GOVEDARICA ZABRINUT “Likvidacija Krunića je šesto MISTERIOZNO UBISTVO u Srpskoj za godinu dana”

Ubistvo uglednog banjalučkog privrednika Slaviše Krunića je šesto misteriozno ubistvo koje se desilo u posljednjoj godini u Republici Srpskoj. To je takođe treće ubistvo u posljednjih deset mjeseci gdje ceh stanja u društvu svojom glavom plaća ugledan privrednik koji zapošljava veliki broj radnika – kazao je u intervjuu za portal Insajder predsjednik SDS Vukota Govedarica.

On je upitao zbog čega niko iz Vlade Republike Srpske nije otišao na komemoraciju, niti na sahranu Kruniću, s obzirom na to da su pojedini ministri lično poznavali ubijenog, koji je zapošljavao blizu 2.000 radnika.

Loading...

– Da li je to slučajnost ili možda poruka? Nažalost svjedoci smo i svirepog ubistva Davida Dragičevića koje se želi prikriti od prvog dana – tvrdi Govedarica.

On ističe da s druge strane postoje privilegovani bilderi koji sve redom šamaraju i tjeraju strah u kosti ljudima, te da se u svojoj bahatosti osjećaju zaštićenim od strane vlasti.

– Ali, kako se čuditi tim snagatorima kada je prije par godina i ministar unutrašnjih poslova imao slične dogodovštine gdje je tukući mladića urlao kako će mu drugi put zabiti kramp u grudi. Predmet je imao i sudski epilog ali eto, samo je zastario i ništa se nije poslije toga značajno dogodilo. Lokalni momčići koji misle da su im roditelji uvaženi u vodećoj stranci tuku djevojke i siluju, drugi mašu sa pištoljima po javnim mjestima dok je policiji nezgodno da im se zamjeraju – naveo je Govedarica u intervjuu. On ističe da je to naša otužna ocjena bezbjednosti.

Dodao je da je osnovna dužnost MUP RS da štiteći zakone, služe građanima zemlje u kojoj žive i zbog toga je rad bilo koje policije izložen sudu javnosti.

– Da bi čovjek imao povjerenje u policiju, ona mora da profesionalno radi svoj posao. Međutim, stiče se utisak da postupanje pojedinih rukovodilaca u policiji je u službi prikrivanja teških djela. I pored toga što u policiji imamo najveći broj odgovorno savjesnih pripadnika službe, takvim radom pojedinaca koji se nalaze u kandžama ministarstva unutrašnjih poslova dodatno se proizvodi stanje opšte nesigurnosti što utiče na povjerenje naroda u rad sopstvene policije – poručio je Govedarica.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!