Politika

Kovačević: Bosić frustriran porazima od Dodika

Funkcioner SDS-a Mladen Bosić izjavom da se predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik “bavi pijačarskom politikom” javno je iskazao svoje frustracije izazvane time da je rezultat njegovog političkog sukobljavanja i duela sa Dodikom taj da je od lidera nekada najveće političke stranke u Republici Srpskoj pao na nivo običnog pijačarskog komentatora zbivanja na političkoj sceni u Srpskoj, izjavio je Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević je rekao da je još jedan od razloga Bosićevih frustracija taj što je on četiri godine govorio o potrebi da bude snižena cijena rominga građanima BiH, a da je Dodik taj problem riješio za mjesec.

Loading...

“To je razlika između Bosića i Dodika i SDS i SNSD-a. Oni samo kritikuju i pričaju, a mi djelujemo i rezultati našeg rada su jasno vidljivi”, naglasio je Kovačević.

On je rekao da je javnosti poznato da se Dodik u toku sadašnjeg prilično kratkog mandata predsjedavajućeg Predsjedništva BiH sastao sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsjednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom sa kojima se sastaje redovno.

Kovačević je podsjetio da se Dodik sastao i sa predsjednicima Slovenije i Poljske, te da je dva puta bio u posjeti Briselu gdje je imao susrete sa svim značajnim zvaničnicima Evropske komisije.

On je dodao da je u nizu veoma značajnih posjeta bio i odlazak Dodika u Vatikan, gdje se sastao sa papom Franjom, i Tursku gdje se susreo sa predsjednikom Redžepom Tajipoim Erdoganom.

“Sve su to veoma značajni susreti. Podsjećam da je sa predsjednikom Turske potpisao dva veoma značajna ugovora. Dodik će nastaviti da širom svijeta predstavlja interese i stavove Srpske i da donosi doborbit Srpskoj”, naglasio je Kovačević.

Bosić je izjavio da je Dodik za vrijeme predsjedavanja u Predsjedništvu BiH realizovao iznenađujuće posjete Vatikanu i Turskoj i da je nastavio sa vođenjem, kako kaže, pijačarske politike, koju mijenja od situacije do situacije. 

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!