KulturaMagazin

Vodeće muzičke zvijezde današnjice za najjači EXIT ikada – na Tvrđavu stižu Chainsmokers!

Nakon što su ovogodišnju impresivnu listu EXIT hedlajnera otvorili muzički giganti The Cure, upravo je objavljeno da na Petrovaradinsku tvrđavu stižu i možda trenutno najpopularnije svjetske zvijezde nove generacije, američki hit sastav The Chainsmokers!

Njihova fantastična popularnost u samo posljednjiih pet godina donijela im je vrtoglavih deset milijardi YouTube pregleda, te nevjerovatne 24 nagrade, uz čak 76 nominacija, od čega jednu Grammy, tri MTV i čak sedam Billboard nagrada! Sve to uspjeli su uz samo dva studijska albuma, kao i 34 singla, od čega je njih 19 dobilo i svoj video spot, čime ovaj ultimativni hit duo svojim uspjesima iza sebe ostavlja i zvijezde poput Lady Gage, Davida Guette i Calvina Harrisa. Osvojili su podjednako sve vodeće globalne muzičke top liste, kao i naslovnice najtiražnijih svjetskih medija, dok ih je Los Angeles Times nedavno predstavio kao najveće pop zvijezde Amerike. Koliki je velik njihov međunarodni ugled govori i činjenica da je čak i čuveni Coldplay pristao da im gostuje kao drugopotpisani u planetarnom hitu “Something Just Like This”! Chainsmokersi se tako pridružuju zvjezdanom programu ovogodišnjeg izdanja EXIT festivala, koji uz The Cure, predvode vodeće rock and roll, hip-hop i elektronske zvijezde današnjice, Greta Van Fleet, Carl Cox, Skepta, DJ Snake, Paul Kalkbrenner, Dimitri Vegas i Like Mike, Solomun, Desiigner, Amelie Lens, Boris Brejcha i mnogi drugi.

World‘s hottest hit duo The Chainsmokers at EXIT 2019

Loading...

Mnogi predviđaju da će njihov treći album, najavljen za ovu godinu, dodatno učvrstiti njihovu dominaciju na muzičkoj sceni, a sa ovakvim mišljenjem složan je i čuveni muzički kritičar Dragan Ambrozić:

Chainsmokersi predstavljaju jedan od najvećih pop sastava koji se pojavio u posljednje vrijeme na globalnoj muzičkoj sceni. Brzina njihovog uspona na svjetski tron predstavlja poseban fenomen i prava je rijetkost u muzičkim krugovima. Ne izgleda kao da će uskoro otići sa njega.” Upravo zato se i očekuje da će glavna bina EXIT festivala u petak, 5. jula, kada je budu preuzeli Chainsmokers, brzo stići do maksimalnog kapaciteta!

Neumorni tandem čine Alex Pall i Drew Taggart, koji saradnju počinju 2012. godine u Njujorku radeći remikse za indi rok bendove i već od 2013. kreću da nižu prve singlove, koji redom bilježe uspjehe na američkoj dens sceni. Prvi multiplatinasti tiraž i Top 10 plasman na američkoj listi stiže uz singl “Roses”, a već iduće godine izbacuju “Don’t Let Me Down” sa kojom osvajaju cijelu planetu i svoj prvi Grammy! Slijede nastupi na najvećim festivalima i desetine novih hitova, među kojima i sedmostruko platinasti hit „Closer“ koji drži rekord kao pjesma koja se u 2016. najduže zadržala na prvom mjestu. Njihov album prvenac „Memories… Do Not Open“ lansirao ih je pravo na prvo mesto liste najboljih muzičkih albuma, a među pjesmama sa ovog izdanja nalazi se i dvostruko platinasta numera „Paris“, prema kojoj će se uskoro snimiti i film! Njihova pjesma „Something Just Like This“, koju su snimili sa jednim od najvećih bendova u modernoj muzičkoj istoriji, sastavom Coldplay, najdugovječnija je pjesma na dens top listi, a odmah iza nje nalazi se pjesma „Lean On“ koju potpisuje još jedna zvijezda ovogodišnjeg Exita, DJ Snake! Neumorni tandem već treću godinu zaredom je zvanično i najuspješniji dens izvođač, a ovim postignućem može da se pohvali još samo Lady Gaga! Prethodnu godinu pamtiće i po čak pet Top 10 singlova, čime su iza sebe ostavili teškaše Davida Guettu i Calvina Harrisa, koji im je nekada bio idol! Taman u godini kada dolaze na Petrovaradinsku tvrđavu, dvojac hitmejkerskog dodira objaviće i treći, novi album „World War Joy“, a ovo izdanje, koje već svojim imenom najavljuje numere pune pozitivne energije, iznjedrilo je singl „Why Do You Love“ sa popularnim sastavom 5 Seconds of Summer, a pjesma se za samo 24 sata našla na prvom mjestu iTunes liste!

Kupi 4, zgrabi 5: Počela popularna EXIT akcija “4+1”!

Od danas kreće i popularna “4+1” akcija, u kojoj društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za EXIT festival, petu dobija na poklon, a trajaće dok se ne rasproda vrlo ograničen broj ulaznica za ovu akciju. Četvorodnevne EXIT ulaznice trenutno su 124 KM, što je visokih 45% uštede u odnosu na finalnu cijenu! Cijena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupa The Cure, iznosi 58 KM za parter i 88 KM za FAN PIT, dok je cena GOLD VIP dnevnih ulaznica za 4. jul 210 KM. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice exitfest.org. Na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smještaj i prevoz.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!