Politika

„VRATIO VJERU U SDS“ Paljani kandidovali Milana Miličevića za predsjednika stranke

Opštinski odbor SDS Pale kandidovao je Milana Miličevića za predsjednika ove stranke, jer je, prema mišljenju članova ovog odbora, riječ o kandidatu koji svojim autoritetom može obezbijediti neophodno jedinstvo i SDS-u vratiti dostojanstvo i ugled.

Miličević je predsjednik Glavnog odbora SDS-a i načelnik opštine Teslić.

Loading...

– Miličević je, kao apsolutni pobjednik na nedavno održanom referendumu o opozivu načelnika opštine Teslić, vratio vjeru u SDS i pokazao nesporan autoritet koji uživa među građanima – saopšteno je iz Opštinskog odbora SDS Pale.

Današnjoj sjednici Opštinskog odbora, na kojoj je data jednoglasna podrška Miličeviću, prisustvovala je i član Glavnog odbora SDS Sonja Karadžić Jovičević, navodi se u saopštenju.

Predsjednik SDS Vukota Govedarica izjavio je nedavno, nakon sjednice Glavnog odbora stranke, da su on, Milan Miličević i Mirko Šarović mogući kandidati za predsjednika stranke koji će biti biran na Skupštini SDS.

Govedarica je naveo i da će Skupština SDS biti održana do sredine juna.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!