Hronika

Pronađene dvije automatske puške, Đukanović pobjegao vozilom “golf sedam” (FOTO)

Policija je pronašla dvije automatske puške i pripadajuće okvire za municiju za koje se pretpostavlja da su korišteni prilikom izvršenja ubistava u Glamočanima u opštini Laktaši, izjavila je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović.

Miljanovićeva je navela da je oružje pronađeno pretragom terena koju su u ranim jutarnjim časovima započeli pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitete MUP-a Republike Srpske u saradnji sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice.

Loading...

– U toku istrage policija je otkrila i da je lice čiji su inicijali B.Đ, za kojim je raspisana potjernica, pobjeglo vozilom “golf sedam” bijele boje registarske oznake 003-K-770. Policija moli sve građane da ukoliko primijete navedno vozilo da pozovu telefonski broj 192 ili da jave najbližoj policijskoj stanici – naglasila je Miljanovićeva.

Policijski službenici MUP-a Srpske lišili su slobode Emilia Baldu i Gorana Milanović koja se sumnjiče da su izvršila krivično djelo teško ubistvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića u Glamočanima.

U bjekstvu je Benedi Đukanović i za njim je raspisana potjernica.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!