Magazin

Fantazije koje su doslovno ubile ljubavnike

Svi imamo seksualne fantazije, ali ove ljude su njihove, zbog bizarnosti, odvele pravo u smrt. Ako ste mislili da to nije moguće brzo ćete se razuvjeriti.

Svi smo ponekad bar pomislili na romantičnu noć sa partnerom u nekom bungalovu u nedođiji ili pak na seks na otvorenom.

Loading...

Međutim, postoje ljudi koji se nisu zadržali na tome. Produbili su svoje seksualne fantazije, čak ih i ostvarili, a onda – umrli.

Inovator Kenet Pinjan

U većini žena svijeta, seks sa životinjama se smatra bizarnim, a ponegdje je i zakonski zabranjen i kažnjiv. Ali jedan od inženjera Boinga, Kenet Pinjan nije krio da ga baš ovakav seks opušta. Čak je imao i svoju ekipu sa kojom je ostvarivao svoje “snove”.

Nesrećnog dana, sa prijateljima je krenuo na uživanje u seksu sa arapskim pastuvom. Poslije čitavog niza smjenjivanja u seksu sa životinjom i taman “kada su počeli drugi krug” pri penetraciji je životinja pomahnitala i bukvalno rastrgla utrobu Pinjanu. Uspio je da izdrži nekoliko dana na intenzivnoj njezi, a za to vrijeme je javnosti poslao značajnu poruku da ukoliko neko ima ovakve potrebe da treba da ide na liječenje.

Trojka sa psom

Žena iz Irske, majka četvoro djece je imala potrebu da izvede jedan seksualni eksperiment. Željela je da spava sa partnerom i psom. Uvrnuta je i činjenica da je pozajmila njemačkog šeparda od jednog perverznjaka samo kako bi ostvarila svoj cilj.

Ispostavilo se da je ovaj eksperiment jako loša ideja. Irkinja je bila alergična na pseću dlaku i ni ekipa hitne medicinske pomoći nije mogla ništa da učini za nju, jer je doživjela anafilaktički šok i ugušila se.

Davljenje Ričarda i Anite

Ričard i Anita Harold, kao i mnogi danas, imali su problem sa prostorom na kojem će da se nalaze i da imaju seks. Da ne bi sav svoj novac potrošili na hotelske sobe mladi par je odlučio da jednu noć provede u prirodi.

Dopalo im se i počeli su to da praktikuju češće. Radi veće udobnosti koristili su zadnje sjedište auta za seks. Trudili su se da izaberu što ljepša mjesta za seks što se pogleda tiče kako bi doprinijeli romantici.

Kobne noći su se parkirali na nizbrdici blizu jezera. Ispostavilo se da su zaboravili da povuku ručnu i auto je skliznuo u vodu. Nisu mogli da otvore vrata i razvale staklo, pa su ostali zaglavljeni u autu i udavili se.

Fudbaler Bazeneu i njegova djevojka u autu

Još jedna dvostruka smrt je vezana za automobil. Rumunski fudbaler Bazeneu nije želio da izlaže svoju vezu očima javnosti, pa su se partneri često opredjeljivali za seks u automobilu na nekim zabačenim lokacijama.

Nerijetko su ostajali i u garaži. Kako se ne bi smrzli, jenom prilikom je fudbaler ostavio motor automobila uključen. Kako je dobro zatvorio vrata garaže, partneri su se ugušili od gasa koji se stvorio unutra.

Oprema je izdala Sajmona Barlija

Neophodno je da provjerite opremu, svaku opremu prije nego što je upotrijebite. To važi i za planinare, vozače, doktore, pa čak i vojnike. Oni koji vole sado mazo seks igračke, takođe bi trebalo da ih provjere prije nego šeto počnu sa igrom.

Spektakularna ljubavnica koja je nosila nacističku uniformu je zadavila svog partnera Sajmona zbog vlastitog nemara. Naime, oni su se igrali vješanja, i očigledno su bili vrlo dosljedni. Sve je pripremljeno za ovu avanturu, pa čak i nož kojim je trebalo da bude presječano uže. Međutim, ispostavilo se da je nož bio tup i Sajmon je umro u najgorim mukama.

Let Brend Tilera i Čelsi Tamblston

Sudenti iz Južne Karoline, Brend i Česli su željeli da ovoj djevojci priušte seksualno iskustvo kakvo do tada nije doživjela i kakvo ne bi zaboravila. Za vođenje ljubavi su odabrali interesantnu lokaciju, a to je bio krov solitera, a sve kako bi bili bliže zvijezdama.

Međutim, vrijeme se potpuno pokvarilo i krov je bio mokar. Ipak, odlučili su da tada vode ljubav i nisu željeli da odustanu. Prilikom seksa su proklizali i spali sa krova. Smrt je bila neminovna, jer ih niko nije pronašao do ujutru.

Kirsten Tejlor se igrala strujom

Par Tod i Kirsten Tejlor su vodili vrlo miran i običan život bez većih uzbuđenja, a to se odnosilo i na seks. Tako, kada je policija došla na Tobijev poziv i pronašla Kirstenin leš u kupatilu verzija koju je supružnik ispričao o nemarnom korišćenju fena dok se punila kada je izgledao sasvim logično.

Ipak, policajci su primijetili da Kirsten ima opekotine od struje na grudima koje ne odgovraju obliku fena za kosu. Kako se ispostavilo, par je volio da eksperimentiše sa strujom, a posljednja ideja je uključivala igranje sa utičnicom. Ispostavilo se da su žice koje su dotakle Kirstenine grudi bile fatalne po njen život.

Ajvon Eič i neuspjelo korišćenje kokaina

Nijemac Ajvon Ejč je umro u 37-oj godini od predoziravanja kokainom u prijateljevoj kući. Ovo obično ne bi interesovalo nikoga, ali ne radi se samo o običnoj smrti. Kada se malo dublje zađe u detalje, pojavljuju se interesantne činjenice vezane za ovaj slučaj.

Ispostavilo se da je droga dospjela u tijelo žene na jedan vrlo neobičan način. Do predoziravanja je došlo tako što je Ajvonin dečko, dr Dejvid Niderbičler, predložio da urade nešto kao medicinski eksperiment. Doktor je napunio njene genitalne organe kokainom, nakon čega su otpočeli sa oralnim seksom. Doktor je preživio, ali očigledno nije odabrao dobru dozu za svoju partnerku, prenosi “Telegraf.rs”.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!