Banjaluka

Nagrada za glumce banjalučkog Nevid teatra na festivalu u Sarajevu

Dvojac Dejan Andrić i Marko Dukić, članovi banjalučkog Nevid teatra, osvojili su nagradu za najboljeg glumca na 5. Festivalu dječije umjetnosti u Sarajevu, za uloge Štuca i Muca u predstavi „Čudesni kontinenti“.

Nakon odgledanih devet predstava, o najboljima u šest kategorija, odlučio je stručni žiri u sastavu: Kaća Dorić – glumica, predsjednica žirija, Nusmir Muharemović – glumac i Indira Kučuk-Sorguč – izvršna direktorica festivala.

Loading...

Ovo je prva glumačka nagrada za Nevid teatar, a ujedno i prva nagrada za predstavu “Čudesni kontinenti”. Ovu interaktivnu-obrazovnu predstavu moći će pogledati i mališani iz Bačke Palanke u okviru takmičarskog programa 25. Festivala ekološkog pozorišta za decu i mlade koji će biti održan od 22. do 25. avgusta.

Festival je zatvoren u ponedjeljak, 06.05. na velikoj sceni Pozorišta mladih Sarajevo, dodjelom nagrada za najbolja umjetnička ostvarenja u šest kategorija i izvođenjem predstave/mjuzikla izvan konkurencije JAGOR, KKD “Ivana Brlić Mažuranić” iz Slavonskog Broda.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!