Društvo

“JESTE SITNICA, ALI POKAZUJE NEMAR VLASTI” Stanivuković organizovao akciju u centru i obećao da tu NEĆE STATI (VIDEO)

Najmlađi parlamentarac Srpske Draško Stanivuković, jutros je, zajedno sa Mladima demokratskog progresa Banjaluka (MDP), ofarbao šahovska polja u centru Banjaluke koja služe za razonodu penzionerima i drugim ljubiteljima ove igre.

– Davno sam obećao da ću ovo uraditi i predao zahtjev u Gradsku upravu, ali odgovora nije bilo. Međutim, to nije razlog da svoje obećanje ne ispunim, da mi to ne uradimo i ne završimo do kraja. Ovo je prostor koji čini centar grada, a ako nisu u stanju da urede prostor udaljen pedesetak metara oko Gradske uprave, šta da očekujemo u Ramićima, Kuljanima, Dragočaju, Čokorskim poljima i drugim udaljenijim mjestima? Svojim sredstvima, ali prije svega našim radom i željom da uljepšamo ovaj prostor sproveli smo ovu aktivnost – rekao je Stanivuković i poručio da tu neće stati.

Loading...

– Gradska uprava se nalazi u centru najvećeg grada RS, a okolo je većina toga neuređeno. Šta će vidjeti ti turisti o kojima gradonačelnik brine više nego o našim građanima – pita se Stanivuković.

On je najavio niz sličnih aktivnosti i akcija poput ove, koje će, kako kaže, na jasan način pokazati koliko se stvari može urediti u Banjaluci, a za šta je potrebna samo volja.

– Oko Gradske uprave ima najmanje pet bandera na kojima sijalice ne rade. To jeste sitnica, ali pokazuje nemar vlasti. I te sijalice ćemo mi da zamijenimo, ovo je samo početak. Ako hoćemo da promijenimo svijet, prvo treba da počnemo od spremanja sopstvenog kreveta, zatim dvorišta. Počinje se od sitnica, a to važi i za naš grad. Naša želja i cilj je da u svakom pogledu uredimo Banjaluku. Za početak, vrijeme je za veliko čišćenje oko Gradske uprave, zaključuje Stanivuković – kaže Stanivuković.

Izvor

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!