Politika

Pretučeni parlamentarac Dragan Bogdanić: Napad je politički motivisan

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Teslić Dragan Bogdanić, koji je i zastupnik SNSD-a u Parlamentu BiH ocijenio je da današnji napad na njega u Tesliću ima politički motiv, navodeći da napadač Ilija Pavlović pripada kriminalnom miljeu.

“Ja sam na trotoaru razgovarao sa prijateljem, Pavlović je izašao iz vozila i odmah počeo da me vrijeđa, udario me je, od udarca sam pao, onako kratko onesviješten sam ustao, on je nastavio sa prijetnjom da će me bukvalno fizički likvidirati i to nije od juče”, rekao je Bogdanić novinarima, nakon što je dao izjavu u Okružnom tužilaštvu u Doboju.

Loading...

On je naveo da mu je Pavlović i ranije prijetio, o čemu su obaviještene nadležne institucije.

“To su ljudi koji su za novac spremni sve da urade. Mislim da sam bio praćen pošto su bila dvojica i da se znalo gdje ću ja biti. Mnogo je koincidencija da bi bilo slučajno”, rekao je Bogdanić.

On je naveo da je zbog udarca u glavu i pada bio kod neurologa.

Bogdanić je istakao da nastavlja sa svojim političkim radom, uprkos svim dešavanjima i prijetnjama.

Policijskoj stanici Teslić danas oko 12 sati prijavljeno je da je I. P. (1963.), s područja opštine Teslić, nakon verbalne prijetnje fizički napao Bogdanića.

(Vijesti.ba)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!