Sport

Nejmar prelomio, nema namjeru ostajati u PSŽ-u

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar da Silva promijenio je mišljenje i želi da promijeni sredinu u narednom prelaznom roku, piše francuski “Le10sport”.

Kako se navodi, Brazilac je prvobitno bio za ostanak u Parizu računajući da će teško dobiti iste finansijske uslove u drugom klubu i platu od 36,8 miliona evra godišnje, ali se predomislio nakon ranije eliminacije u osmini finala Lige šampiona i loših rezultata ekipe u posljednje vrijeme.

Najskuplje plaćeni fudbaler ikada ranije se dovodio u vezu sa povratkom u Španiju, Barselonu ili Real Madrid, ali su Parižani uporno odbijali opciju da ga se odreknu.

Ipak, španski i francuski mediji vjeruju da bi PSŽ ovog lejta mogao da popusti i pusti Nejmara u velikom transferu, vjerovatno novom rekordu.

Prvak Francuske je prije skoro dvije godine platio Barseloni za Nejmarov transfer 222 miliona evra i potpuno podigao cijene na fudbalskom tržištu.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!