Sport

Dodik uputio pismo Nurkiću: “Izdrži majstore, svi smo uz tebe!”

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je pismo podrške bh. košarkašu Jusufu Nurkiću koji igra u NBA ligi za Portland, a koji je zadobio tešku povredu noge.

“Neprijatno me iznenadila vijest o teškoj povredi koju si doživio na kraju utakmice sa Bruklinom u kojoj si, kao i do sada pružio sjajnu partiju. Kao čovjek i ljubitelj košarke, ali i tvoj fan želim da ti uputim iskrene riječi podrške i ohrabrenja za što skoriji oporavak i povratak na teren”, istakao je Dodik u pismu podrške.

Loading...

U saopštenju iz kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH navodi se da je Dodik u pismu podrške naglasio da izuzetno cijeni Nurkićevu igru i da se radovao njegovim briljantnim nastupima za Portland u najjačoj svjetskoj košarkaškoj ligi u kojoj nastupaju najbolji, među kojima je i Nurkić, ravnopravno se noseći sa divovima svjetske košarke.

“Izdrži majstore, svi smo uz tebe. Očekujemo te ponovo na košarkaškom terenu, očekujemo tvoje briljantne igre, jer ti još nisi pokazao sve što možeš i umiješ”, poručio je Dodik u pismu podrške košarkašku Jusufu Nurkiću.

Nurkić je teško povrijeđen na meču između Portlanda i Bruklina kada je zadobio lom potkoljenice. Mediji su prenijeli da je Nurkić uspješno operisan, a, prema prvim informacijama, mišići i nervi nisu pokidani.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!