Kultura

Film o Frediju Merkjuriju nadmašio sva očekivanja producenata

Prihod od filma “Boemska rapsodija”, o grupi Kvin i njenom legendarnom pjevaču Frediju Merkjuriju, nadmašio je sva očekivanja producenata, pošto je tokom prvog vikenda prikazivanja od prodaje karata u SAD i Kanadi zaradio 50 miliona dolara, i još 72,5 miliona širom svijeta, javlja AP.

To je znatno iznad predviđanja, koja su nagovještavala da će tokom prvog vikenda prihod biti između 35 i 40 miliona dolara.

Loading...

“Boemska rapsodija” je biografski film koji, kroz presjek kultnih pjesama, prati munjevit razvoj i uspon benda od 1970. godine, preko posrnuća u vrijeme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, pa sve do trijumfalnog povratka nastupom na “Live Aid-u” 1985.

U ulozi neprikosnovenog Fredija našao se mladi glumac Rami Malek, koji nevjerovatno podsjeća na energičnog frontmena grupe Kvin i koji zaista pjeva u filmu.

Uloga glavnog gitariste Brajana Meja povijerena je Gvilimu Liju, lik bubnjara Rodžera Tejlora tumači Ben Hardi, a bas gitaristu Džona Dikona igra Džon Mazel.

 

Izvor
b92
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!