Hronika

Uz braću Ćulum privedene još tri osobe u Banjaluci

BANJALUKA – Braća Nermin i Armin Ćulum privedeni su sinoć u Banjaluci.

ATV nezvanično saznaje da je priveden i Velid Salešević, prijedorski kik bokser i vlasnik trećeg automobile (sa fotografije).

Loading...

Salešević je od ranije poznat policiji, te se dovodio u vezu sa kriminalnim poslovima vezanim za drogu.Pored braće Ćulum i Seleševića, privedene su i dvije djevojke koje su bile u sa njima u društvu, saznaje ATV.

Braća Ćulum su i prije izvjesnog vremena bili privođeni, te ispitani u vezi sa ubistvom Slaviše Krunića, poznatog banjalučkog biznismena.

Braća Nermin i Armin Ćulum poznati su policijskim agencijama širom Evrope, u nekoliko zemalja im je i zabranjen ulazak jer su prijetnja po bezbjednost.

Oni su na čelu bajkerske organizacije “Junajted Tribjuns”, koju je njemačka tajna služba proglasila za državnu opasnost, a u Evropi su proglašeni za treću najveću opasnost za bezbjednost, navode mediji.

Prema izveštaju Službe za zaštitu ustavnog poretka i borbu protiv terorizma Njemačke pokrajine Bajern, motociklistička organizacija, ili kako sami sebe nazivaju “bratstvo“ Junajted Tribjuns nakon salefista i neonacista predstavlja najveću državnu opasnost u Njemačkoj.

Njemačka tajna služba ih proglasila za prijetnju po nacionalnu bezbjednost nakon čega je doneseno rješenje da se protjeraju iz ove države.

(atv)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!