Politika

Zlatko Novaković predsjednik OO Ujedinjene Srpske u Prnjavoru

PRNJAVOR – Zlatko Novaković izabran je večeras za predsjednika prnjavorskog Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske.

Novaković je rekao Srni da je jedan od osnovnih ciljeva opštinske organizacije da poveća članstvo i mrežu mjesnih odbora i da se kvalitetno pripremi za lokalne izbore naredne godine.

Loading...

“Trenutno imamo 34 mjesna odbora, ali se nadamo da ćemo do narednih izbora formirati odbore u svim mjesnim zajednicama i da ćemo postati parlamentarna stranka u Skupštini opštine”, rekao je Novaković.

Izbornoj skupštini opštinske organizacije prisustvovao je i zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske Slavko Dunjić, koji je rekao da je ova stranka parlamentarna u 38 opština i gradova.

“Imamo svoje predstavnike u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Parlamentarnoj skupštini BiH, kao i ministra u Vladi Republike Srpske. To nam daje za pravo da očekujemo dobar izborni rezultat 2020. godine na lokalnim izborima”, rekao je Dunjić.

Zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske Marinko Dragišić rekao je da se politika ove stranke bazira na tri strateška pravca – ekonomskom razvoju Republike Srpske, pronatalitetnoj i nacionalnoj politici.

“Našu politiku građani Srpske prihvataju u sve većoj mjeri, učlanjuju se u stranku, a mi nastojimo da nove kvalitetne kadrove uvedemo u stranačku organizaciju. U svih 64 opštinska i gradska odbora u Srpskoj do 19. maja imaćemo izborne skupštine i formiranu organizaciju na teritoriji cijele Srpske”, rekao je Dragišić.

Dragišić kaže da je cilj da Ujedinjena Srpska u svim gradovima i opštinama ima odbornike, a da je jedan od glavnih zadataka do kraja godine organizacija u 1.200 mjesnih odbora.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!