Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Detalji tragedije u Livnu: Došao iz Njemačke pa se ubio u rodnom gradu

LIVNO – Stanovnike Livna, posebno one koji žive u ulici Stjepana II Kotromanića, sinoć je oko 22:30 sati, uznemirio pucanj u automobilu marke mercedes njemačkih registarskih oznaka.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona po izlasku na mjesto događaja, pronašli su tijelo muškarca u automobilu. Uviđajem je utvrđeno da je riječ o M. D., rođenom 1965. godine u Livnu, nastanjenom u Livnu, s privremenim boravkom u Augzburgu u Njemačkoj, potvrđeno je za “Radiosarajevo.ba”.

“Tragedija se dogodila u ulici Stjepana II Kotromanića bb i najvjerovatnije je riječ o samoubistvu. Tijelo nastradalog je prebačeno u livanjsku mrtvačnicu, a Kantonalno tužilaštvo će odlučiti ima li potrebe za obdukcijom. U ovom trenutku ja tu informaciju nemam. Očevid je završen, tako da su život i saobraćaj u ovom dijelu normalizirani”, kazao je portparol MUP-a Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak za pomenuti portal.

Navodno je riječ čovjeku koji je dugo bio izvan Bosne i Hercegovine. Prema saznanjima portala “Radiosarajevo.ba”, u rodnom gradu ga mnogi nisu poznavali, jer je davno otišao da radi u Njemačku.

“Koliko znam Mirko je jedno vrijeme boravio i u Hrvatskoj, gdje je pokušavao naći posao. Žao mi je što je završio na ovakav način”, kaže neimenovani sagovornik sarajevskog portala.

U javnosti se govorilo da je u automobilu ostavio oproštajno pismo, ali je to Vrdoljak demantovao.

“Ne, nismo nikakvo pismo našli”, dodao je Vrdoljak.

(Radiosarajevo.ba)

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button