Društvo

“TI ĆEŠ BITI I OSTAĆEŠ MOJ IDOL I ANĐEO ČUVAR” Sestra Davida Dragičevića emotivnim govorom sve raznježila (VIDEO)

Emotivan govor u Beču tokom mirnog protesta Pravda za Davida i Dženana koji je juče organizovan u glavnom gradu Austrije, posebno je imala Teodora Dragičević, sestra Davida Dragičevića, koja je plakala sve vrijeme dok je govorila pred više od hiljadu prisutnih.

– Nisam spremna, nisam spremna da shvatim da te nema, da živim život bez tebe… Želim da te vidim, da te zagrlim. Da mi pričaš o smiješnim situacijama. Želim da si tu, bio si jednina osoba kojoj sam sve mogla kazati. Bio si moje sunce u najtamnijim danima. Sada kada te nema, niko te ne može zamijeniti – poručila je Teodora.

Loading...

Bečom je odjekivalo „Pravda za Davida, pravda za Dženana“.

– Hvala ti na sve naše predivne uspomene. Hvala ti što si mi objasnio da za sreću nije potreban novac. Hvala ti što si bio najbolji brat na svijetu. Ti ćeš biti i ostaćeš moj idol i anđeo čuvar. Hvala ti što si postojao i uvijek ćeš biti u našim srcima – suznih očiju rekla je Teodora Dragičević, Davidova sestra.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!