Sport

Veliki uspjeh banjalučkih karatista, prijem u Gradskoj upravi

Načelnik Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport Dragan Banjac upriličio je danas prijem za članove karate klubova „Energija“, „Banja Luka“ i „Sinđelić“ koji su na nedavnim takmičenjima u Bugarskoj i Turskoj ostvarili jedan od najvećih rezultata i uspjeha za klubove, a ujedno i za karate sport na ovim prostorima.

Banjac je čestitao klubovima na postignutim rezultatima, ističući da je Grad prepoznao njihov rad i pružio im podršku.

Loading...

-Ono što nam predstoji, jeste rad na sportskoj infrastrukturi kako bismo omogućili da borilački sportovi dobiju jedno mjesto za treninge – kazao je Banjac.

Na Prvoj karate ligi mladih u bugarskom gradu Sofiji, u konkurenciji takmičara iz 423 kluba iz 72 države, članovi Karate kluba „Energija“ osvojili su po jednu zlatnu i srebrnu i dvije bronzane medalje. Banjalučki karatisti iz ovog kluba, kao i iz „Sinđelića“ i „Banje Luke“, zapažen rezultat ostvarili su i na Balkanskom prvenstvu u Istanbulu, odakle su se vratili sa devet medalja.

Tokom današnjeg prijema, treneri klubova zahvalili su Gradu na pruženoj podršci.

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!