Politika

DEMOS: Obraćanje građanima povodom Međunarodnog dana porodice

Povodom 15. maja, Međunarodnog dana porodice, Organizacija žena DEMOS-a u Banjaluci pripremila je video u kojem se vodeći ljudi ove stranke obraćaju građanima sa odgovarajućim porukama.

U spotu se pojavljuju predsjednik Narodne skupštine RS i prvi čovjek Demokratskog saveza – DEMOS Nedeljko Čubrilović, ministar trgovine i turizma u Vladi RS RS Dragica Kovač, direktor Zavoda za medicinu rada i sporta Anka Šmitran Đurić, predsjednica banjalučke Organizacije žena DEMOS-a Tatjana Tomić i predsjednik Gradskog odbora DEMOS-a Slobodan Stanarević.

“Porodica je temelj svakog društva! Porodica jednakosti žena i muškaraca. Porodica kao oslonac razvoju i vaspitanju djece. Porodica kao obrazac poštovanja starijih i nesebične pomoći mlađima. Porodica kao stabilna socijalna zajednica. Porodica u kojoj se gradi povjerenje. Zdrava porodica – zdravo društvo, zdrava nacija”, poručuju iz DEMOS-a.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!