Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Đoković: Nisam uvređen, Rodžer je brend

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković kazao je da ga ne vrijeđa to što su organizatori mastersa u Rimu udvostručili cijenu ulaznica kada ih je Rodžer Federer obavijestio da dolazi u prijestonicu Italije.

“On je najveće ime, osvojio je najviše titula u istoriji. On je veliki svetski brend i jedno od najvećih imena ikada. Sa jedne strane, mogu da razumem. Nisam uvređen niti osećam da je bilo ko ukazao nepoštovanje meni, Rafi ili bilo kome drugom”, rekao je Đoković.

Srpski teniser je na čelu ATP savjeta igrača koji je u utorak odlučio ko će biti njihov predstavnik u ATP bordu direktora. Glasanje je završilo 5:5, a Đoković je medijima kazao da “predstavljanje njega kao jedinog odgovornog i koji o svemu odlučuje nije fer, a ni istina”.

“Počastvovan sam što predvodim tu grupu, ali ja ne mogu da donosim odluke u ime grupe, a jasno je i da bilo koji moj stav ne pravi razliku, ako ta većina glasa za nekog drugog. Ne možemo uvek da utičemo na predstavnike igrača u Bordu ATP. Oni su ti koji su tamo i glasaju kako misle da je najbolje. I zašto bih onda ja bio taj koji je odgovoran za to ako nisam taj koji glasa? Način na koji se sve čini pokazuje nedostatak poštovanja, jer je sve u cilju da se označi kao krivac jedan čovek i da se sav pritisak prebaci na njega”, kazao je Nole.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button