Sport

Kiša remeti program u Rimu, prognoza vremena nije obećavajuća

Najbolji teniseri i teniserke svijeta na Mastersu u Rimu ne mogu da igraju svoje mečeve jer već satima u prijestonici Italije pada kiša.

Program mečeva za srijedu je spektakularan i ovo je dan kada na teren treba da izađu oni najbolji, ali veliko je pitanje da li će se uopšte i igrati.

Vrlo je vjerovatno da će organizatori, ako kiša prestane makar i na kratko, otvoriti program, mada je meteorološka prognoza takva da će tokom cijelog dana biti padavina.

Program je na centralnom stadionu trebalo da otvori Rodžer Federer sa Žoaom Souzom, a poslije njih je bilo planirano da igraju Rafael Nadal i Francuz Žeremi Šardi.

Osim njih, svoje mečeve je tokom dana trebalo da igraju u Dominik Tim, Fabio Fonjini, Kei Nišikori, Huan Martin del Potro, Stefanos Cicipas, a vrhunac dana trebalo je da bude u večernjem programu (ne prije 19.30), susret Novaka Đokovića i Kanađanina Denisa Šapovalova.

Kod teniserki, trebalo je da igraju Sloun Stivens, Naomi Osaka, Petra Kvitova i mnoge druge.

Kako će dalje biti to je teško reći, ali mali su izgledi da na “Foro Italiku” danas bude tenisa.

(B92)

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!