Banjaluka

Podrška Grada za rukometaše „Borca“

Gradonačelnik Igor Radojičić i zamjenik gradonačelnika Srđan Amidžić razgovarali su danas sa rukovodstvom  RK „Borac“,  čestitali im na uspješno završenoj sezoni i najavili da će ovaj klub i narednih godina imati podršku grada.

-Čestitke na protekloj sezoni. Grad je bio uvijek uz „Borac“ i biće i dalje. Interes nam je kvalitetan rukomet, osvajanje prvenstva, izlazak na međunarodnu scenu i igranje mnogo dobrih utakmica u Banjoj Luci- kazao je Radojičić.

Rebalansom budžeta, Grad je već obezbjedio dodatnih 50 hiljada maraka za ovaj klub, a danas se razgovaralo i o troškovima za narednu sezonu,  koji će biti uvećani zbog međunarodnih utakmica.

-Grad je  u funkciji podrške sportu. Drago nam je da će „Borac“ ponovo u u Evropu, a to je ono što grad želi, da ima međunarodna rukometna takmičenja jer je i publika tada najprisutnija- naglasio je Radojičić.

Jedan od zahtjeva ovog kluba jesu dodatni termini za trenige, naročito mlađih kategorija.

-Zato je napravljena SD „Centar“ kako bi rasteretili dvorane u Boriku i Obilićevu i imali dodatne termine za sportske klubove- kazao je gradonačelnik

Predsjednik uprave RK „Borac“ Saša Kondić zahvalio se gradonačelniku na podršci za proteklu sezonu i najavio da bi za narednu bilo potrebno obezbjediti oko milion maraka kako bi se svi zacrtani planovi ostvarili.

-Rezultati koje su naši rukometaši ostvarili u ovoj sezoni su vrijedni svake pohvale. Prezentovali smo gradonačelniku koji su naši planovi i koja su sredstva potrebna za to. Jer Borac mora naredne godine da osvoji prvenstvo, kup i da izađe na međunarodnu scenu- kazao je Kondić.

On je istakao kako će i od drugih institucija zatražiti podršku kako bi ispunili svoje ciljeve.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!