Magazin

Severina stiže na Viber, pjevačica dobija svoje naljepnice

Iako su mnogi najavljivali krah njene karijere, Severina je opet pokazala da je u korak s trendovima. Naime, ona je prva slavna osoba u Hrvatskoj koja je ostvarila saradnju s kompanijom „Rakuten Viber“ te lansirala vlastiti paket naljepnica.

Na svom Instagram profilu s fanovima je podijelila ovu vijest i rekla da će u četvrtak, na dan promocije njenog novog albuma „Halo“, naljepnice na Viberu biti dostupne za preuzimanje u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji. 

“Nadam se da ćete u njima uživati i dijeliti ih s prijateljima, jer sigurno postoji osoba kojoj biste rado poslali stihove poput „Virujen u te“, „Moja prijateljice“ ili „Ovo će biti dobra noć, predosjećam“, napisala je Severina na Instagramu.

Thumbnail

U paketu naljepnica nalazi se nekoliko pjesmama s njenog novog albuma “Halo”, dok ostale naljepnice sadrže naslove nešto starijih pjesama pa će na ovaj zanimljiv način fanovi biti u toku s njenim radom. 

Viber naljepnice postale su vrlo popularan način komunikacije pa su tako mnoge poznate ličnosti već lansirale svoje pakete naljepnica, kao što su Šakira, Lukas Podolski i mnogi drugi.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!