BanjalukaPolitika

Emocije i ljubav na Davidovom trgu

Večeras je Trg Davida Dragičevića bio prepun emocija kao i svako veče. Te emocije, ta ljubav, tuga i želja za pravdom i istinom se riječima ne može opisati.

Znaju samo oni koji tamo stoje i svi vi koji nikada niste došli a u prilici ste, stanite samo pet minuta pa ćete znati o čemu vam pišemo. Otac, lav, heroj Davor je i večeras poručio da neće odustati dok ne sazna ko je kriv za svirepo ubistvo njegovog sina Davida. Da ga neće otjerati, ni njega ni ljude koje daju potpunu podršku porodici Dragičević i grupi Pravda za Davida.

Loading...

Podršku večeras je pružila i ekipa stranih novinara iz Indije, Meksika, SAD i Kazahstana a poruka grupe Pravda za Davida je “koliko god nas gospoda gušila u mraku, glas istine se daleko čuje.

Narod se konačno probudio, David ih je probudio i da, nije više bitno ko je ko, koje kakve boje kože, kako se zove i kojoj nacionalnosti pripada. Jedino je bitno da svi zajedno spasimo našu djecu, jer smo konačno izašli iz torova.”

Veoma snažni govori, snažne poruke ali momenat što je sve okupljene natjerao da puste suzu ma koliko oni hrabri bili je bio govor ovog mladog glumca iz Bugojna, Senada Milanovića, koji pokazuje da smo svi jednaki.

Pa pogledajte jedan dio večerašnjeg skupa.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!