Banjaluka

Servisne informacije za 28. april

Policijska uprava Banjaluka: Evidentirano je jedno krivično djelo u protekla 24 časa (pokušaj teške krađe). Javni red i mir narušen je 14 puta (jedna tuča i fizički napad, jedno grubo vrijeđanje i 12 ometanja državnog organa u vršenju javne funkcije). Dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda ( jedna sa posljedicama po lica, 4 lica su lakše povrijeđena).

Stanica hitne pomoći: Pregledano je: 53 odraslih pacijenata, 25 djece i obavljeno je 18 kućnih posjeta. Ukupno 96 intervencija.

Loading...

Porodilište: U Kliničkom centru na Odjelu za akušerstvo obavljena su 4 poroda i rođene su 4 bebe: dva dječaka i dvije djevojčice.

Vatrogasna jedinica: Imala je jednu intervenciju (požar)

Elektrokrajina: Snabdijevanje Grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog planiranih radova bez el. energije će biti od 09:00 do 12:00 časova dijelovi ulica: Jovana Dučića, Vidovdanske, Kralja Petra I Karađorđevića br.135 i Grčke.

Vodovod:
Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno.

Prognoza vremena:
Ujutro vedro sa malo oblaka. Toko dana sunčano i toplo. Vjetar slab, istočni i sjeveroistočni. Minimalna temperatura oko 11°C, a najviša dnevna oko 30°C.

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!