Hronika

Predložen pritvor Milošu Ećimu zbog tuče u banjalučkom restoranu

Predložen je pritvor za Miloša Ećima (1996) koji je u restoranu “Stara Ada” u Banjaluci u noći između petka i subote, nakon verbalnog sukoba nanio tešku tjelesnu povredu oštećenom I.Č, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Postupajući tužilac je nakon ispitivanja osumnjičenog dao prijedlog za određivanje mjere pritvora Osnovnom sudu u Banjaluci, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo Teška tjelesna povreda.

“Osumnjičeno lice je  u noći 15./16.11.12019. godine, oko 03,00 časova, u Ulici Ada, Grad Banja Luka, u ugostiteljskom objektu „Stara Ada“, nalazeći se u društvu B.L.,N.P.,N.Z.,B.B. i drugih nepoznatih lica, nakon verbalnog sukoba, nanio tešku tjelesnu povredu oštećenom licu I.Č., te tjelesnu povredu oštećenom D.B”, navodi se u saopštenju.

Oštećenom I.Č. je pružena ljekarska pomoć i on je smješten u Univerzitetski klinički centar Banja Luka. 

Tužilac je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog postojanja bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke i saučesnike. O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Banjaluci.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!