Hronika

Sudski policajac iz Vlasenice sutra pred tužiocem

VLASENICA – Protiv sudskog policajca Mladena Deurića (21) iz Vlasenice, osumnjičenog da je počinio krivično djelo nehatno lišenje života, predat je izvještaj o počinjenom djelu u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, gdje će sutra biti ispitan, saznaju “Nezavisne”.

Podsjećamo, Deurić je u srijedu uhapšen zbog sumnje da je, najvjerovatnije slučajno, hicem iz pištolja ubio sugrađanina Milomira Jeftića (50), a koji je u tom trenutku, nakon svjedočenja, stajao ispred zgrade lokalnog Osnovnog suda, ali detalji će biti poznati nakon njegovog ispitivanja, kao i svjedoka tužioca.

Loading...

“Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju ovog krivičnog djela, a sve dalje aktivnosti biće preduzimane pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo”, rekli su iz policije.

Tragedija se dogodila oko podneva, a odmah zatim je počeo uviđaj i pokrenuta je istraga. Dosadašnja saznanja ukazuju da je dvadesetjednogodišnjak sjedio u sudskoj portirnici i njegov pištolj je iznenada opalio, prošao kroz staklo i pogodio Jeftića u vrat.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!