Društvo

Govedarica: Potrebna podrška svim, posebno nerazvijenim opštinama

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je večeras, na otvaranju novih prostorija SDS-a u Vukosavlju, da je bitno obezbijediti brži ekonomski razvoj u lokalnim zajednicama i zapošljavanje ljudi jer je to osnovni uslov za ostanak pojedinaca i porodica u Republici Srpskoj.

Govedarica je rekao i da će nakon oktobarskih izbora, ukoliko bude izabran za predsjednika Republike Srpske, pažnju posvetiti svim opštinama, a posebno nerazvijenim, među kojima je i Vukosavlje.

Loading...

– Vlada Republike Srpske mora pokazati više senzibilnosti prema svim lokalnim zajednicama, te se jednako odnositi prema lokalnim upravama, bez obzira na to iz koje političke partije su izabrane – izjavio je Govedarica Srni.

Govedarica je pohvalio rad opštinskog rukovodstva SDS-a u Vukosavlju koje je od osnivanja stranke i ove opštine uvijek bilo uz svoj narod.

Predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Vukosavlje Robert Radojević rekao je da će nove prostorije stranke omogućiti lakši rad rukovodstvu i bolju komunikaciju sa stanovništvom.

– Nadamo se dobrim rezultatima SDS-a na izborima, posebno se nadamo izboru Vukote Govedarice za predsjednika Republike Srpske, što bi u velikoj mjeri pomoglo da ova stranka ojača i bude dio vlasti u Vukosavlju – istakao je Radojević.

Nakon svečanog otvaranja i osveštanja prostorija SDS-a u mjestu Gnionica, Govedarica i Radojević položili su cvijeće na spomenik poginulim borcima Vojske Republike Srpske sa ovog prostora.

Svečanosti su prisustvovali i poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nade Planinčević iz Dervente i Stevo Joksimović iz Modriče, kao i gosti iz susjednih opština.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!