Politika

Stojičić: Ujedinjena Srpska doprinosi stabilizaciji političkih prilika

TESLIĆ – Skupština Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske u Tesliću na večerašnjoj izbornoj sjednici proširila je broj članova ovog odbora i izabrala 10 delegata koji će u nedjelju, 19. maja, u Banjaluci učestvovati na Skupštini Ujedinjene Srpske, kada će biti birani predsjednik stranke, zamjenik predsjednika i Glavni odbor stranke.

Potpredsjednik Ujedinjene Srpske za Izbornu jedinicu pet Dušan Stojičić rekao je Srni da su članovi ove stranke upoznati i o aktuelnoj političkoj situaciji u Republici Srpskoj.

Loading...

“Ujedinjena Srpska je politički faktor koji u ovom vremenu razmišlja kako doprinijeti daljoj stabilizaciji političkih prilika, a stabilne političke prilike su okvir u kojem se mogu dešavati i druge dobre stvari”, naveo je Stojičić.

On je rekao da se preduzimaju aktivnosti da se ojačaju organi stranke kako bi na sljedećim lokalnim izborima teslićki Odbor Ujedinjene Srpske postao parlamentaran.

Večerašnjoj Skupštini prisustvovali su kooordinator za pripremu izbornih aktivnosti Marinko Dragišić, član Predsjedništva Ujedinjene Srpske Mario Milanović i predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Doboju Rankica Panić.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!