Politika

Putinovi “Noćni vukovi” reagovali na tvrdnje da su podržali Pravdu za Davida i okupljanja u Banjaluci

Članovi Moto-kluba “Noćni vukovi” Republike Srpske nijednom se nisu pojavili na protestu grupe okupljene oko Davora Dragičevića, oca tragično nastradalog Davida , pa tako ni juče, niti će se pojavljivati, saopšteno je iz ovog kluba.

“‘Noćni vukovi’ saosjećaju sa ocem tragično nastradalog Davida, ali poštuju državu Republiku Srpsku i sve njene institucije, te smatraju da samo institucije uključene u istragu mogu dati adekvatan odgovor kako je nastradao David Dragičević, a ne ulični protesti i pritisci van bilo kakve zloupotrebe njegove tragične smrti za političke obračune”, ističe se u saopštenju.

“Noćni vukovi”, navodi se u saopštenju, iznad svega cijene i služe istini koju treba da dobije i Davor Dragičević, ali isto tako cijene i Republiku Srpsku i protive se bilo kakvom pokušaju njene destabilizacije.

Podsjetimo kako su mediji javili kako su 21. aprila na Trgu Krajine na velikom okupljanju Pravda za Davida bili prisutni i pripadnici moto-kluba Noćnu vukovi.

(Buka)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!