Politika

Stevandić: Prioritet zaposliti mlade i uključiti ih u politički život 

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić poručio je da će se ova stranka fokusirati na ostvarivanje interesa mladih.

Stevandić, koji je danas ponovo izabran za predsjednika stranke, najavio je da će sa koalicionim partnerima pokrenuti strategiju za mlade koja mora brzo da se realizuje, omogući njihovo zapošljavanje i uključivanje u politički život, upravljanje preduzećima, institucijama i slično. 

Loading...

On je naveo da je cilj Ujedinjene Srpske da i u narednom periodu okuplja mlade, pametne i ozbiljne ljude. 

“Nakon republičke Skupštine promijenjeno je više od trećine sastava i predsjednika opštinskih odbora, a bilo je promjena i u Glavnom odboru”, kaže Stevandić. 

On je dodao da narod Republike Srpske uvijek može računati na Ujedinjenu Srpsku, za koju kaže da je postala respektabilna politička organizacija, te naglasio da će nastaviti da štite Srpsku. 

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je Ujedinjena Srpska važan dio dvotrećinske vladajuće u Narodnoj skupštini i politike koju srpski blok osmišljava na nivou BiH. 

“Prisustvovao sam svečanoj akademiji kao lider SNSD-a koji okuplja tu većinu. To je bila prilika da još jednom ukažemo na ono što je važno za Srpsku u budućnosti – jačanje njene pozicije o svim pitanjima i nastavak velikih infrastrukturnih radova”, rekao je Dodik. 

On je ponovio da je važno da srpska politička scena bude okupljena, nedvosmislena i da radi bez kalkulacija. 

Svečanoj akademiji u Banjaluci, uz rukovodstvo Ujedinjene Srpske, prisustvovali su brojni gosti iz Srbije, predstavnici partija, diplomatskog kora, zvanice iz javnog, političkog i društvenog života Srpske. 

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!