Banjaluka

Bliži nam se Evropsko prvenstvo u raftingu “Banjaluka Vrbas 2019”

Bliži nam se Evropsko prvenstvo u raftingu Banjaluka Vrbas 2019. Na prvenstvu koje će trajati od trećeg do sedmog jula nastupiće 37 timova, kako u muškoj tako i u ženskoj konkurenciji iz 13 evropskih zemalja, u R6, u 4 uzrasne kategorije. Rafteri će se takmičiti u disciplinama sprint, H2H, slalom i spust u kategorijama U19, U23, Open i Masters.

Snagu i umijeće na bukovima Vrbasa odmjeriće timovi iz Bugarske, Hrvatske, Češke, Rumunije, Slovenije, Srbije, Njemačke, Austrije, Mađarske, Velike Britanije, Rusije, Letonije i domaćina BiH.

Loading...

Prema programu Prvenstva, evropske reprezentacije dužne su doći u Banjaluku do drugog jula. Prvi sastanak kapitena timova predviđen je upravo u utorak 02.07.2019. u 19 časova. Sljedećeg dana, na programu su treninzi u disciplini spust u svim uzrasnim kategorijama dok je u četvrtak na programu zvanični trening u disciplini sprint. Trening u sprintu će se održati na stazi Bijeli buk, za sve uzrasne kategorije.

U 20.00 časova, u četvrtak 04.07.2019. na programu je Ceremonija otvaranja prvenstva. Ceremonija će se održati u RC Kanjon u Karanovcu.

Prve takmičarske trke predviđene su u petak 05.07. na stazi Bijeli buk. Na programu su sprint i H2H. U subotu je na programu disciplina slalom, u svim uzrasnim kategorijama. Slalom će se voziti na stazi u kanjonu Tijesno. U nedjelju su na programu spust na relaciji Krupa na Vrbasu – Karanovac i Ceremonija dodjela medalja za konačni poredak Prvenstva, koja će se održati u RC Kanjon.

Organizator Prvenstva je RK Kanjon Banjaluka. Sve dodatne informacije možete pronaći na sajtu www.raftingklubkanjon.com

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!