Hronika

U nesreći kod Šipova stradao suvozač u kamionu

​BANJALUKA – Na regionalnom putnom pravcu R-415 Jezero-Šipovo-Kupres, u mjestu Strojice pored Šipova, juče oko 15.18. časova, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je stradao Stevo Babić (48), suvozač u kamionu.

U saobraćajnoj nesreći učestvovalo je teretno motorno vozilo Ford kojim je upravljao Trivunović Branko (47) godine iz mjesta Rudići, Opština Glamoč.

Drugi učesnik u saobraćajnoj nesreći je automobil Land rover kojim je upravljao Kiza Mirko (61) iz mjesta Majdan, Opština Mrkonjić Grad.

Prilikom saobraćajne nesreće smrtno je nastradao suvozač u teretnom motornom vozilu Ford Stevo Babić iz  opštine Glamoč.

Uviđaj na licu mjesta obavila je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Sanja Guzina, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Šipovo.

Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na rasvjetljavanju svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!