Društvo

Prvda za Davida: Saopštenje povodom lažnog pozivanja na nevažeće glasačke listiće

Grupa Pravda za Davida, grupa koja broji 330 000 članova, osnovana s ciljem rasvjetljavanja okolnosti stradanja dvadeset jednogodišnjeg Davida Dragičevića, danas je izdala saopštenje gdje su se pojavili lažni profili koji promovišu nevažeće glasačke listiće.

Saopštenje prenosimo u cijelosti:

Poštovani članovi grupe i pratioci na društevnim mrežama,

Posljednjih par dana na raznim portalima su se pojavili lažni profili koji navodno daju podršku grupi „Pravda za Davida“ i iskazuju je na taj način što stavljaju fotografije glasačkog listića za Predsjednika RS, na kojem pored ponuđenih kandidata dopisuju ili ime Davora Dragičevića ili grupe Pravda za Davida.

Naravno, na taj način pokazuju kako da se listići na sljedećim izborima naprave nevažećim.

Od dosta vas, koji ste od početka sa nama i bezrezervno dajete podršku porodici Dragičević upozoreni smo na ove „lažne profile„ i njihovo djelovanje po raznim portalima (portal BN TV, Banjalučki portal, Banjaluka24 com, BL portal, Mojabanjaluka info, GlasBanjaluke, Banjaluka net, Srpskainfo.com, Prijedor24).

Odgovorno tvrdimo da ti profili nisu članovi grupe Pravda za Davida, niti su dobronamjerni u svojim oglašavanjima sa tim slikama. Niko od članova grupe nije dao saglasnost za ovakvo djelovanje i ne želimo da stojimo iza ovoga.

Čak sumnjamo na pojedince koji već duže vrijeme vrijađaju ljude iz Pravda za Davida na Facebook stranici 9. Januar, jer su oni odmah iskoristili djelovanje ovih botova , da bi opet okaljali sve nas . Na svojoj stranici objavili su sramni članak kojim po ne znam koji put žele ukazati kako grupa Pravda za Davida radi na rušenju Republike Srpske. Samim tim što su oni prvi odreagovali na djelovanje ovih botova, stavlja nas u otvorenu sumnju da se njihovi ljudi i kriju iza tih profila.

Još jedan od sramnih napada na članove ove grupe koja se samo bori za pravdu i istinu.

Idemo do kraja!

Pravda za Davida!

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!