Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Banja Luka 24. i 25. maja dočekuje bajkere

Banja Luka će 24. i 25. maja po treći put biti domaćin jednog od najvećih regionalnih moto festivala – „Moto fest, Banjaluka 2019“.

Organizator MK Stršljen, kako su istakli – pokrenuo je ovaj događaj sa ciljem da se unaprijedi razvoj moto sporta i moto turizam u gradu na Vrbasu, te da se kompletna ponuda i ljepote ovog prostora mnogobrojnim posjetiocima prezentuju na što kvalitetniji način.

I ove godine brojne domaće, regionalne, ali i inostrane posjetioce, očekuje raznovrstan i bogat dnevni i večernji program, koji će biti održan na tvrđavi Kastel. Podršku realizaciji ovogodišnjeg Moto festa dao je i Grad Banja Luka, a sam događaj uvršten je u Kalendar turističkih manifestacija Grada i program „Proljeća u Banjaluci“.

Na Moto sajmu biće izloženi najnoviji modeli, napoznatijih moto brendova, a svi zainteresovani moći će da pogledaju  moto defileu koji je na banjalučkim ulicama najavljen za subotu 25.maj.

„Za akrobacije na motoru u okviru „Stunt Show“ zadužen je Dejan Špoljar. Moto klubovi će da odmjere snage u bajkerskim igrama, a bajkeri će još jednom pokazati da imaju veliko srce, te će ove godine kroz realizovane aktivnosti i saradnju dio sredstava biti doniran Udruženju oboljelih od hemofilije, za djecu oboljelu od ove bolesti“, zaključilli su organizatori.

Što se tiče muzičkog programa od ove godine Moto Fest uvodi dvije novine, a to je dnevni stejdž, koji će biti lociran ispred zidina na tvrđavi Kastel, a na kojem će u petak nastupiti Ultrazvuk – Balkan ekspres– OK Klub, a u subotu za atmosferu su zaduženi Ultrazvuk i Stršljen band. Na lokaciji Moto sajma, za zagrijavanje atmosfere zadužen je di džej Marko, u petak od 14:00, a u subotu od 13:00.

Na koncertnom prostoru ispred Kamene kuće, na tvrđavi Kastel u večernjim satima, nastupiće: Električni orgazam, Goran Bare i Majke, Atomsko sklonište (petak) i Let 3, Ju grupa i Partibrejkers (subota).

Kompletan program i druge informacije o ovogodišnjem Moto festu dostupne su na zvaničnoj stranici događaja www.motofestbl.com.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button