Hronika

Uhapšena četiri Banjalučanina zbog teških krađa

Četiri lica uhapšena su zbog osnovane sumnje da su počinila razbojništvo, te više teških krađa i krađa na području Banjaluke i Laktaša, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

Uhapšena su lica čiji su inicijali M.G, V.G, A.B. i S.G, dok su lice sa inicijalima A.T. i jedan maloljetnik dobrovoljno pristupili u prostorije policijske stanice.

Lica S.G. i A.T. osumnjičena su da su u decembru 2018. godine izvršila razbojništvo u sportskoj kladionici na području Banjaluke, a A.B. da je na banjalučkom području izvršio pet teških krađa i četiri krađe, navedeno je u saopštenju.

Lice V.G. je osumnjičeno da je na području Laktaša izvršilo više teških krađa, dok je M.G. osumnjičen da je u novembru na području Banjaluke izvršio tešku krađu i krađu.

U Policijskoj upravi Banjaluka navode da je o hapšenjima koja su obavljena u sklopu akcije kodnog naziva “Hidra” obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci.

Predstavnici Policijske uprave Banjaluka daće izjave za medije u vezi sa ovom akcijom u 13.00 časova ispred Policijske uprave.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!