Banjaluka

Starčevica i Lazarevo dobili teretane na otvorenom

Mještani Starčevice i Lazareva dobili su teretane na otvorenom. Radovi su uspješno okončani ovih dana, i nova mjesta za vježbanje na otvorenom su dostupna i stanovnicima ovih naselja.

– U namjeri da se sugrađanima omoguće novi sadržaji za rekreaciju u prirodi, odlučeno je da ove godine nove teretane dobiju upravo ova dva velika naselja – kazali su iz Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport.

Loading...
Dragan Banjac, načelnik Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport

Kako su naveli, prilikom odabira lokacija za nove teretane – vodilo se računa o tome da budu postavljene na lokacijama gdje je primjetna povećana frekvencija rekreativaca.

Nove teretane izgrađene su u planiranom roku i nalaze se na Bulevaru Desanke Maksimović (park u podnožju Starčevice), te na zelenoj površini nadomak Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“ u Lazarevu.

Na obje teretane postavljeno je po 12 sprava. Posao vrijedan 20.000 KM obavilo je preduzeće „Progres gradnja“.

Teretana Lazarevo
Teretana Lazarevo

Inače, u gradu već postoje teretane na nekoliko lokacija, i to: u parku “Mladen Stojanović”, šetalištu pored Vrbasa – između Rebrovačkog i Venecija mosta, na Banj brdu i u naselju Sime Matavulja.

Izvor
Gradska uprava
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!