Privreda

Turistička ponuda Srpske na “Beogradskom manifestu”

BEOGRAD – Najveći regionalni festival turističkih destinacija i manifestacija “Beogradski manifest” na kojem će se i ove godine predstaviti Turistička organizacija Republike Srpske, biće otvoren kod spomenika “Pobjednik” na Beogradskoj tvrđavi, najavljeno je iz Predstavništva Srpske u Srbiji.

Svečanom otvaranju prisustvovaće direktor Turističke organizacije Republike Srpske Nada Jovanović, pomoćnik ministra za turizam i ugostiteljstvo Republike Srpske Dragana Ristić i savjetnik ministra Miladin Lazić, te direktor Predstavništva Republike Srpske u Beogradu Mlađen Cicović.

Loading...

Na “Beogradskom manifestu”, u okviru štanda Turističke organizacije Republike Srpske, predstaviće se Olimpijski centar “Jahorina”, Banja “Vrućica”, Etno-selo “Stanišići”, Vinarija “Pajić” i vizitor centar “Pecka”, Festival mladih “Dril end čil”, te Evropski zimski festival mladih /EJOF/.

Na festivalu će biti prikazan novi promotivni video Republike Srpske i popularni promotivni video “Dril end čil” festivala.

“Beogradski manifest”, koji će trajati do nedjelje, 26. maja, osmišljen je tako da se posjetiocima što vjernije prenesu autentičan duh i atmosfera, kao i kulturne i turističke vrijednosti Srbije i regiona.

 Otvaranje festivala najavljeno je za 15.00 časova.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!